PARKLOT > Články > Letiště Ostrava | parkování | přehled a ceny

Letiště Ostrava | parkování | přehled a ceny

Při parkování u letiště Ostrava můžete využít parkovací areál 123Parkuj v těsné blízkosti odletové haly. Jednoduchý rezervační systém vám vyhledá volné parkovací místo, které si online zarezervujete i zaplatíte. Profesionální služby včetně transportu na letiště zdarma jsou samozřejmostí.

Letiště Ostrava parkování | PARKLOT

✈  Letiště Leoše Janáčka v Ostravě Mošnově je třetím největším mezinárodním letištěm v České republice a svým umístěním pomáhá rozvíjet Moravskoslezský kraj. Díky výhodné poloze pouhých 20 km od města Ostravy a v těsné blízkosti dálnice D1, D48 a D56 je hojně využívané nejen obyvateli Moravskoslezského kraje. Toto místo s bohatou historií pamatuje i válečné stroje, poté prošlo dlouholetým rozvojem, nyní však slouží k vnitrostátní a mezinárodní dopravě mnoha leteckých společností, ale také ke cargo přepravě. Nabízené pravidelné linky do Prahy a Varšavy doplňují i vzdálenější destinace obzvláště v době letních dovolených bývá letiště plně vytížené. Můžete odtud letět do Řecka, Bulharska, Turecka, Egypta či Tuniska, ale také do Londýna či Kyjeva. Jestliže se tedy rozhodnete cestovat do světa 🌍 právě odtud, máte možnost si u letiště Ostrava parkování předem zarezervovat, a tím se vyhnout nepříjemným starostem o bezpečné zaparkování vašeho vozidla přímo před odletem. 

 

🅿  Letiště Ostrava parkování

  • Tak jako v okolí každého ✈ letiště naleznete spoustu parkovacích areálů, tak i u ostravského letiště můžete bezpečně zaparkovat své vozidlo. Pokud hledáte dlouhodobé nebo i krátkodobé parkovací stání, máte možnost si zarezervovat online u letiště Ostrava parkování. 
  • Jedná se o nejjednodušší dopravu, kdy nejste limitování časem odjezdu daného dopravního prostředku. A cesta k letišti je velmi dobře značená.
  • Nemusíte se obávat, že budete těsně před odletem marně hledat volné stání na přeplněném parkovišti. Při využití rezervačního parkovacího systému si předem bez problému zajistíte parkování u letiště Ostrava a bez zbytečného stresu vyrazíte na cestu.  
  • Jestliže se vám zdá cena za parkování na oficiálních parkovištích u letišť přehnaně vysoká, zvolte tedy možnost zanechat své vozidlo na bezpečném místě v těsné blízkosti ostravského letiště. Parkovací areál 🚗 123Parkuj Ostrava nabízí profesionální služby oploceného, nonstop hlídaného a hlavně pojištěného parkoviště pouhých 300 metrů od terminálu letiště Ostrava Mošnov. 
  • I když je vzdálen téměř na dohled letišti, transferové služby 🚐 na i z letiště zdarma jsou samozřejmostí. Jednoduchý rezervační systém společnosti Parklot vám pohodlně zajistí volné parkovací místo, stačí zadat datum odletu a příletu. Poté vám přijde potvrzení rezervace parkování u letiště Ostrava 📲 SMS zprávou a také e-mailem. 
  • Platbu je možné provést online buď bankovním převodem nebo platební kartou. Ceny na tomto parkovišti jsou víc než příznivé a nepochybně ušetříte v porovnání s oficiálním parkovištěm letiště, obzvláště když se rozhodnete rezervovat parkovací místo s dostatečným časovým předstihem. 
  • Pokud bude váš let z jakéhokoli důvodu zrušen, nemusíte se obávat, že příjdete o zaplacené peníze. Rezervaci můžete bezplatně zrušit 24 hodin před datem příjezdu a zaplacená částka Vám bude vrácena v plné výši. 

🚌 Cesta na letiště Ostrava Mošnov 

  • Pokud zvolíte pro dopravu na ostravské letiště autobus, můžete si vybrat z několik různých spojů z okolních měst, které vás přivezou přímo k terminálu letiště. 
  • Jízdenky je možné zakoupit přímo u řidiče autobusu, nemusíte si je zajišťovat předem. 

🚅 Cesta na letiště vlakem

  • Od roku 2015 se může letiště Leoše Janáčka Ostrava jako jediné v České republice pyšnit nově zřízenou železniční tratí, která přivádí cestující přímo k odletové hale letiště. Vlaková doprava na letiště je zajišťování linkou S4, která je součástí Integrovaného dopravního systému Moravskoslezského kraje. 
  • Tato cenově výhodná doprava umožńuje přijet na letiště z jakéhokoliv místa v České republice. 
  • Na trati z Ostravy jsou využívány bezbariérové vlaky RegioPanter. 
  • Také je možné využít slevu na zpáteční jízdenku, což činí z tého dopravy výhodný způsob, jak se dostat na ostravské letiště. 

🚖 Taxi služby na letišti 

Pro ty, kdo nechtějí z jakéhokoliv důvodu cestovat na letiště vlastním vozem nebo veřejnou dopravou, jsou k dispozici různé taxi služby. Přímo před odletovou halou má stanoviště CCTaxi, které vás spolehlivě dopraví na letiště i zpět. Jestliže vás cestuje více, nemusíte se obávat, tato taxislužba disponuje i osobními dodávkami pro přepravu většího množství osob. 

⭐⭐⭐  Hodnocení parkování u letiště 

Při výběru různých služeb se člověk často rozhoduje také na základě hodnocení dalších zákazníků. Při hledání parkování u letiště tomu nebývá jinak. Parkovací areál 123Parkuj se díky svým službám na profesionální úrovni, nepřetržitému monitoringu parkoviště, příjemné obsluze a hlavně krátké dojezdové vzdálenosti od letiště řadí k velmi dobře hodnoceným parkovištím. Díky osobním dodávkám je možné přepravit na i z letiště zdarma až devět osob. Mezi další nadstandardní služby patří zrušení rezervace 24 hodin před příjezdem bez dalších storno poplatků.