PARKLOT > Články > Rezervujte si u letiště Praha parkování online - levné ceny!

Rezervujte si u letiště Praha parkování online - levné ceny!

Proč se trápit nekonečným hledáním levného parkování při cestě na služební cestu nebo dovolenou? Přitom je možné jednoduše rezervovat u letiště Praha parkování za skvělé ceny! Fixparking nabízí dlouhodobá i krátkodobá parkovací místa poblíž letiště a transfer k terminálu zdarma. Přijeďte!

Letiště Praha - parkování | PARKLOT

Hledáte u letiště Praha parkování za dostupné ceny?  

 

Cestování po Evropě nebo po celém světě je dnes, v porovnání s minulostí, mnohem jednodušší. Ať už se to týká politického rozdělení světa, které obzvláště v minulosti nedovolovalo navštěvovat vytoužené země bez zdlouhavého papírování s nejistým výsledkem, tak i z pohledu dopravy. V dobách průmyslové revoluce působila řítící se parní lokomotiva 🚂 po nové železniční trati u některých lidí zděšení, ti chytřejší věděli, že svět se neustále vyvíjí a pokrok je nezastavitelný. Tak jako vlak nebo první automobil  byl ve své době žhavou novinkou, kterou obdivoval celý svět, tak i první letadlo znamenalo obrovský krok vpřed v urychlení cestování. 

 

Dnes si svět bez letadel nedokážeme vůbec představit. Letecká doprava nabízí jednoduchý způsob, jak se dostat do cílové destinace rychle a bezpečně. Praha, jako srdce 🧡 Evropy, má ideální polohu pro cestování do evropských států a na vytíženosti pražského letiště je to znát každým rokem víc a víc. A pokud chceme odletět na dovolenou v klidu, je potřeba najít u letiště Praha parkování 🅿 za dostupnou cenu a pokud možno co nejrychleji a co nejblíž terminálu. V tom Vám může pomoci jednotný rezervační systém Parklot.cz.

 

Letiště Praha parkování - rezervujte online 

 

Vzhledem k tomu, že je Česká republika často navštěvovaná turisty z celého světa, které fascinují nejen památky v Praze, je na Letišti Václava Havla na Ruzyni obzvlášť v letních měsících opravdu živo. Letiště je schopné odbavit až 15 milionů turistů 👨‍👩‍👧‍👦 za rok. Patří mezi ně i obyvatelé Česka, kteří v době volná vyrážejí obdivovat zase zahraniční památky nebo si jen užít odpočinek u moře. 

 

Pro strávení klidné dovolené, je však potřeba dostatečně zabezpečit svůj domov a také svoje auto 🚗. Najít u letiště Praha parkování je v době internetového vyhledávání jednoduché, ale čas, který nám to vezme, je možné strávit lépe. K úspoře času vám pomůže web Parklot.cz, kde najdete nabídku parkování za výhodné ceny nejen na pražském letišti, a to vše na jednom místě. 

 

Letiště Praha - parkování s výhodami 

 

Tak jako jinde v zahraničí, tak je i u letiště Praha parkování umožněno přímo na oficiálním parkoviště, které je v bezprostřední blízkosti terminálu. Vyšší cena za parkování přímo u letiště však může mnohé odradit. Obzvlášť kdo spoléhá na jisté volné místo, může být nepříjemně překvapený. 

 

Jednoduché řešení, které Vám umožní cestovat bez stresu, je včas si rezervovat u letiště Praha parkování, a to online přímo z pohodlí Vašeho domova. 

 

Na webu Parklot.cz si můžete objednat parkovací místo na parkovišti Fixparking, které je vzdálené necelých 10 km. 

 

  • Zdá se Vám to hodně? Nemusíte se obávat, tuto vzdálenost jsou řidiči během transferu na letiště schopní bezpečně zdolat za pouhých 8 minut.
  • Areál je oplocený a hlavně nonstop monitorovaný, vůz je zde v bezpečí.
  • Parkoviště je samozřejmě pojištěno. 
  • Doprava na letiště a po příletu opětovné vyzvednutí u letiště klimatizovanými minibusy je zdarma
  • Je pamatováno i na ty nejmenší cestující, minibusy mají k dispozici dětské sedačky.
  • Stačí si na webu Parklot.cz vybrat letiště Praha parkování na Fixparkingu a pak už jen vyplnit jednoduchý rezervační formulář.
  • Napsat datum a čas příletu a odletu a další iniciály zabere pár vteřin.
  • Poté přijde potvrzovací SMS a e-mail s podrobnými informacemi týkajícími se rezervovaného parkovacího místa.
  • Následně už se jen dostavte na parkoviště včas, nejlépe deset minut dopředu.
  • Nemusíte se obávat nepříznivého počasí, parkoviště je vyasfaltováno, žádné bláto jako na jiných parkovištích se zatravněným povrchem zde nenajdete. 
  • V případě včasného zrušení nebo změny termínu parkování, bude uhrazená částka vrácena bez storno poplatků.

 

 Parkujte i na zahraničních letištích s Parklot.cz 

 

Jednotný rezervační portál Parklot.cz vám umožní rezervovat nejen u letiště Praha parkování za výhodné ceny. V případě, že cestujete často a využíváte také jiná letiště, nacházející se kousek za našimi hranicemi třeba z důvodu levnější letenky, můžete najít na webu Parklot nabídku parkovišť poblíž letišť nejen v polském Krakowě, Vratislavi, Katowicích, které jsou jen pár hodin cesty od našich hranic. Také na německém letišti Brandenburg v Berlíně můžete zaparkovat za výhodné ceny. Nabízená parkoviště mají kladné recenze 👍, to vypovídá o jejich kvalitách nejen v oblasti služeb, ale také o několikaletém fungování na trhu s nabídkou dlouhodobého i krátkodobého parkování.