PARKLOT > Články > Letiště Katowice - parkování levně a bezpečně

Letiště Katowice - parkování levně a bezpečně

Cesta do světa začíná na letišti. Najít bezpečné a zároveň levné parkoviště u letiště je díky webu Parklot.cz mnohem jednoduší. Díky tomuto srovnávači si můžete zajistit například u letiště Katowice parkování už od 200 Kč za týden. V nabídce mají dokonce i vlastní garáže. A dovolená může začít!

Letiště Katowice parkování | PARKLOT

Odlétáte ze zahraničí 🛫 - zajistěte si u letiště Katowice parkování online! 

Chystáte se na dovolenou? Proč nevyužít výhodné nabídky letenek z letiště kousek za našimi hranicemi? Zdá se Vám to z ruky? Pokud se však někdo z Ostravy rozhoduje mezi letištěm Brno a letištěm Katowice, zjistí, že polské Katowice jsou blíž, a to o víc než 50 km. A to není málo. Stačí ujet pouhých 116 km, abyste se dostali do Katowic, kdežto do Brna je to 170 km. 

 

Vzhledem k množství parkovišť v okolí katowického letiště, specializujících se na krátkodobá a dlouhodobá stání, není žádný problém najít u letiště Katowice parkování 🚗.

  • Letiště Katowice je v provozu už téměř 60 let a díky ideální síti dálnic a silnic se k němu dostanete jednoduše ze všech stran, aniž byste se museli složitě proplétat městem. Cestující z Ostravy jedoucí po D1 a poté po polské A1 se po hodinové cestě dostanou přímo do Pyrzowic, kde se mezinárodní letiště nachází. Stačí se držet orientačních cedulí, které Vás skvěle navedou po silnici S1 na sjezd k letišti. 
  • Někoho mohou odradit obavy, že snad nenajde u letiště Katowice parkování. S tím mu pomůže jednotný rezervační systém Parklot.cz, který je lídrem v oblasti parkovacích služeb v okolí letišť ve střední Evropě. Ve své nabídce má nejen oficiální parkoviště přímo u terminálů, ale také parkovací stání v blízkém okolí letišť, a to vše za výhodné ceny. 

 

Rezervovat si tedy u letiště Katowice parkování zabere pár minut, lze to zařídit předem online 💻 z pohodlí Vašeho domova. A až vyrazíte na cestu, bude již na Vás čekat rezervované parkovací místo, tudíž se nemusíte obávat stresujícího hledání parkování těsně před odletem. 

 

🅿  Letiště Katowice parkování? S Parklot.cz to není problém! 

 

Oficiální parkování na letišti Katowice

V případě, že se rozhodnete parkovat na oficiálním parkovišti katowického letiště, které se nachází v těsné blízkosti terminálu, můžete si rezervovat parkovací stání už od 200 Kč za den.  

  • Parkoviště se nachází jen 300 metrů od vstupu do letištní haly, není tedy problém dojít tuto vzdálenost pěšky. Nicméně k dispozici je také doprava klimatizovaným vozem zdarma 🚐, která zabere asi minutu. 
  • Oplocené a hlídané parkoviště jistě přispěje k Vaší klidné dovolené, kdy se nemusíte obávat o bezpečí Vašeho vozidla. 

Chcete si zajistit u letiště Katowice parkování ve vlastní garáži?  

Ano, to není fikce. Některé parkovací areály nabízejí vlastní garážové stání, kdy je Váš vůz chráněn nejen před nepříznivými povětrnostními podmínkami ⚡💧, ale také před odřením kolem parkujících vozidel. 

Všechna parkoviště jsou:

  • hlídaná
  • nonstop monitorovaná 
  • zdarma převoz na letiště při odletu a zpět při příletu
  • pojištěná
  • oplocená
  • poskytují daňový doklad
  • stornují rezervované místo bez poplatků 

Cena za parkování ve vlastní garáži je o něco málo vyšší, ale za klidnou dovolenou to jistě stojí.

  • Nejbližší parkování ve vlastních garážích nabízí VIP Garáže MEGA Parking vzdálené pouze 300 metrů od letiště. Pokud nevyžadujete parkování v samostatné garáži, je zde možné zaparkovat také na venkovním stání. 
  • O malý kousek dál můžete rezervovat u letiště Katowice parkování v areálu Parking 66 garáže Pyrzowice. Chráněné parkovací stání je zde možné zajistit již od 200 Kč za den. Bezplatná doprava klimatizovaným vozem na a z letiště trvá asi dvě minuty. 
  • Necelý kilometr od letiště je parkoviště Peri Parking prémiové garáže. Do garáže se vejde také auto větších rozměrů a pokud se obáváte ztráty klíče během dovolené či služební cesty, můžete si jej zde nechat uložený v trezoru. 


🅿 Parkování u letiště Katowice do 1,5 kilometru od terminálu

Všechny parkovací areály nabízené na webu Parklot.cz se nacházejí do kilometru a půl od terminálu letiště. Ceny za šestidenní parkování začínají na 200 Kč a všechny parkoviště lze rezervovat online. 

Mezi nejbližší parkovací areály do 500 metrů od terminálu, ve kterých si zajistíte u letiště Katowice parkování za výhodné ceny a navíc se spoustou nadstandardních služeb, patří Depozyt Pyrzowice a Mega Parking Pyrzowice. O sto metrů dál jsou k dispozici parkoviště ArtLot Pyrzowice nebo WIZ- Park Pyrzowice.

Jestliže nelpíte na naprosté blízkosti u letiště a dáváte přednost nižší ceně, vyberete si z nabídky dalších dvaceti parkovacích areálů naprosto bez problémů. Na některých parkovištích najdete kromě Wi-fi také možnost mytí vozu během Vaší nepřítomnosti, lehké občerstvení popřípadě Vám pomohou s nastartováním dlouho stojícího vozu pomocí startovacích kabelů či vyřeší defekt pneumatiky. 

 

Letiště Katowice parkování - při rozhodování pomohou recenze 

Všechny prezentované parkovací areály u letiště Katowice jsou kladně hodnoceny ⭐⭐⭐, a to svědčí o kvalitních službách a dlouholeté spolehlivosti. Přečíst si recenzi zákazníků Vám jistě pomůže při výběru vhodného parkovacího stání u letiště.