PARKLOT > Статьи > Parkování na letišti - velký přehled parkovišť

Parkování na letišti - velký přehled parkovišť

Při hledání dovolené využíváme nabídky cestovních kanceláří, při hledání parkování na letišti můžeme využít jednotný rezervační systém, který nám ukáže volná parkovací místa, včetně cen, akčních nabídek a kvalitních služeb, které tyto parkovací areály poskytují. Vyrazte na dovolenou připraveni!

Parkování na letišti | PARKLOT

Parkování na letišti - jednoduchý návod 

S každým blížícím se létem a prazdninami utíkají myšlenky k plánování dovolené. V období, kdy si dává sluníčko ještě na čas, s oblibou brouzdá spousta lidí “prstem po mapě” a hledá, kde si přes období volna odpočinout nebo poznat a zažít něco nového, ať už se jedná o klidnou dovolenou u moře 🌅 nebo něco víc dobrodružného🐘. 

Spousta z nás začíná při hledání té pravé dovolené porovnáváním nabídek cestovních kanceláří, popřípadě levnější varianty, přímo hledáním hotelů s výhodnou cenou ve vytoužených destinacích. Po spoustě času stráveného na počítači, by jistě každý ocenil pomoc při dalším hledání, a to vhodného parkování na letišti. I tohle je totiž nedílnou součástí zajištění pohodové dovolené. 

Některé cestovní kanceláře již nabízejí možnost parkování na letišti popřípadě někde poblíž za výhodné ceny, ale ne vždy je nabízená cena opravdu výhodná. Také se stává, že nabízené parkování na letišti je již plně obsazené a Vám nezbývá, než se pustit znovu do zdlouhavého hledání a porovnávání cen. A člověku v hlavě běhá myšlenka, jak by bylo fajn, mít nabídku parkování na letišti pěkně srovnanou na jednom webu. 

🅿 Rezervační portál Parklot.cz - parkování na letišti - vše na jednom místě  

  • Dobrá zpráva! Jednotný rezervační portál pro zajištění parkování na letišti existuje! Společnost Parklot.cz je lídrem v oblasti služeb nabízejících parkování na letišti v několika zemích Evropy. 
  • Najdete zde nabídky na výhodné parkování na berlínském letišti Brandenburg, na polských mezinárodních letištích ve Varšavě, Poznani, Lodži, Gdaňsku, Bydhošti, Lublinu a dalších. 
  • Také na českých mezinárodních letištích v Praze, Brně, Ostravě a připravuje také parkování na letišti v Karlových Varech a Pardubicích. 
  • Jestli tedy cestujete často, a to nejen z našich letišť, ale odlétáte-li i z letišť kousek za našimi hranicemi, jistě Vás potěší nabídka parkování na letišti na jednom jediném webu, kde si můžete porovnat ceny a služby, které byste často ani nečekali. 

Parkování na letišti - polská letiště ✈ kousek od našich hranic  

Výhodnější letenky s odletem z jiného než českého letiště nejsou ničím neobvyklým. Často se vyplatí vyjet kousek za hranice a odletět odjinud. A při tomto rozhodnutí často hraje také roli cena parkování na letišti v zahraničí. Cena parkovného bývá často velmi rozdílná a hledání různých parkovacích areálů zabere spoustu času. Ale pokud využijete jednotného rezervačního systému Parklot.cz budete mít hotovo online během pár minut. 

Parkování na letišti - Vratislav 🚗 

Vratislav se nachází jen něco málo přes dvě hodiny od českých hranic, díky čemuž může být často využíváno i českými turisty. Cesta po dálnici číslo 8 zabere obdobný čas jako vzdálenost Praha - Brno, což není zase tak dlouhá cesta. Městem Vratislav vůbec nemusíte projíždět, letiště se nachází na západ od města a příjezd k letišti Strachowice je dobře značen, nelze ho ho minout. 

Parkování na letišti bývá často nejjednodušší možností, i když spousta řidičů často hledá výhodnější ceny parkovného. V okolí letiště jistě najdete dostatek parkovacích areálů s kvalitními službami, ale pro ty, kteří chtějí využít oficiální parkování na letišti Vratislav, nabízí systém Parklot.cz nejen výhodné ceny, ale také související služby na profesionální úrovni:

  • 24/7 hlídané a monitorované parkování na letišti Vratislav
  • parkoviště je oploceno
  • získání daňového dokladu - tato možnost se zaklikne při registraci
  • není potřeba žádný transfer na letiště, parkujete přímo u terminálu
  • parkoviště je pojištěno
  • v případě změny či včasného zrušení rezervace je Vám vrácena celá částka
  • vše vyřešíte online z domu

Parkování na letišti - Katowice  🚙 

Do města Katowice dojedete z Ostravy po dálnici D1 a polské A1 za hodinu. Dá se říct, že je to téměř za rohem, rozhodně je to mnohem rychlejší než cesta do Brna či Prahy. I z tohoto důvodu Češi využívají výhodné letenky z letiště Katowice - Pyrzowice do různých dovolenkových destinací anebo při služebních cestách po Evropě. 

Díky rezervačnímu systému není parkování na letišti vůbec složité. U vybraného parkoviště stačí do formuláře zadat datum a čas příletu a odletu, poté Vám přijde potvrzovací SMS a také e-mail, ze kterého si vytisknete podrobné informace ohledně vaší rezervace parkovacího místa. Oficiální parkování na letišti Katowice má spoustu výhod: 

  • parkujete téměř u terminálu letiště
  • vzdálenost pouhých 300 metrů lze dojít pěšky nebo využít transfer zdarma
  • na parkovišti je k dispozici zdarma Wi-fi 
  • parkoviště je oploceno a samozřejmě pojištěno
  • elektronický monitoring a osobní hlídání nonstop
  • změna či zrušení bez storno poplatků

Kvalitní služby ✔- naše priorita! 

Ať už se rozhodnete odlétat na své cesty odkudkoliv, jednotný rezervační systém Parklot.cz Vám pomůže najít volné parkování na letišti kdykoliv a umožní Vám si porovnat ceny různých parkovacích areálů. Všechna parkoviště jsou kladně hodnocena, což svědčí o spolehlivosti a kvalitě nabízených služeb.